25 серпня, у вівторок, для активістів Молодіжного клубу «NIKA»було проведено майстер клас з приготування суші у приміщенні недільної школи Свято-Троїцького кафедрального собору
Майстер клас провів прихожанин собору Юрій Шишкін за проханням активістів. Узгодивши день і час проведення, активісти підготували необхідні продукти для приготування: рис, рибу, овочі, соуси, спеції та ін.
Шеф-кухар розповів присутнім історію виникнення суші, поділився досвідом, рецептами, технологією приготування та нарізання порційних шматочків. Активісти уважно слухали та слідкували за процесом приготування делікатесної і смачної страви руками Юрія та мали можливість особисто приготувати суші.
Активісти клубу скуштували щойно приготовлену страву, подякували Юрію за майстер-клас та поділилися отриманими враженнями.
«Смачно і ситно… Класно... Дорого... Можна, інколи, побалувати рідних вдома.... Якщо буде вибір: м’ясо чи суші, то виберу м’ясо… Дуже цікаво і корисно було навчитися готувати суші… Щиро дякуємо Юрію за майстер клас, адже для нашого міста це креативно…», - лунало під час дружньої бесіди серед присутніх.
Ольга Кожухова,
волонтер клубу «NIKA»