Майстер клас з приготування суші

25 серпня, у вівторок, для активістів Молодіжного клубу «NIKA»було проведено майстер клас з приготування суші у приміщенні недільної школи Свято-Троїцького кафедрального собору

Майстер клас провів прихожанин собору Юрій Шишкін за проханням активістів. Узгодивши день і час проведення, активісти підготували необхідні продукти для приготування: рис, рибу, овочі, соуси, спеції та ін.

Шеф-кухар розповів присутнім історію виникнення суші, поділився досвідом, рецептами, технологією приготування та нарізання порційних шматочків. Активісти уважно слухали та слідкували за процесом приготування делікатесної і смачної страви руками Юрія та мали можливість особисто приготувати суші.

Активісти клубу скуштували щойно приготовлену страву, подякували Юрію за майстер-клас та поділилися отриманими враженнями.

«Смачно і ситно… Класно... Дорого... Можна, інколи, побалувати рідних вдома.... Якщо буде вибір: м’ясо чи суші, то виберу м’ясо… Дуже цікаво і корисно було навчитися готувати суші… Щиро дякуємо Юрію за майстер клас, адже для нашого міста це креативно…», - лунало під час дружньої бесіди серед присутніх.

  • image_147640099
  • image_213175138
  • image_234427146
  • image_340779238
  • image_535548778
  • image_775203769
  • image_844130536
  • image_944062779
  • image_957465290

Ольга Кожухова,
волонтер клубу «NIKA»