При Житомирській єпархії розпочав роботу оздоровчий літній табір для діточок

І знову у ці сонячні та жаркі літні дні чути дитячий сміх та крики радості у православному оздоровчому таборі під назвою «Стежина до Бога» для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування

Табір при Житомирській єпархії діє з благословіння Високопреосвященніого Никодима, архієпископа Житомирського і Новоград-Волинського на базі санаторія у Денишах.

Дружня атмосфера, веселий відпочинок на природі, різноманітні спортивні та інтерактивні ігри, розваги, а також духовні бесіди, "питання-відповіді" із священиками об'єднали разом цьогоріч 40 діточок із різних районів Житомирської єпархії. Весело проводити час діткам допомагають п'ять вожатих-вчителів та клірик Спасо-Преображенського кафедрального собору прот. Миколай Синюк. Табір розпочався 17 липня 2014 року і триватиме 20 днів.

Як і в минулі роки, головна мета проведення літнього табору - зробити життя дітей-сиріт хоч трішки різнобарвнішим, наповнивши їхні маленькі серця любов'ю, щирістю, а головне турботою про них, показати, що вони не одні у цьому світі.

Дітки відпочивають за кошти зібрані під час благодійних акцій та вінчувальних концертів проведених у святі Різдвяні дні у всіх благочиннях Житомирської єпархії та зокрема 12 січня 2014 року в обласному центрі. Усім небайдужим, усім тим, хто долучився до подібних акцій дітки висловлюють щиру подяку, і найкраще виражається вона у їхніх щирих посмішках.

Прес-служба Житомирської єпархії