Учасники молодіжного волонтерського руху «Покров» відвідали дітей сиріт

17 квітня відбулася чергова зустріч волонтерів православної молодіжки «Покров» з дітьми сиротами з «Центру соціальної реабілітації дітей»

Цього разу з дітьми вивчали цифри. Дане завдання супроводжувалося складанням пронумерованих смужок. Кожна смужка також містила зображення певної картини. Потрібно було скласти смужки у послідовності від 1 до 10 і цим самим створити гарну картинку. Після вивчення цифр волонтери відправилися з дітьми на прогулянку.

Служіння онкохворим дітям

День 13 квітня для діток з гематологічного і очного відділення Дитячої обласної лікарні видався напрочуд гарним і веселим, адже до них завітав керівник єпархіального відділу Благодійності і соціального служіння, ключар Спасо-Преображенського кафедрального собору протоієрей Андрій Бобрик, разом із волонтерами Ольгою Миколаївною, Олександром та Уляною.

Для маленьких пацієнтів були принесені фрукти і смачна домашня випічка від небайдужих прихожан Спасо-Преображенського кафедрального собору, а також запропоновані чудові майстер-класи з тістопластики, аплікації та малювання. Задоволені та щасливі діти з величезним захопленням виконували всі види творчих робіт, своєю радістю ділились з матусями і друзями. Щирі посмішки і гарний настрій були найкращою подякою для волонтерів!

Служіння сонячним дітям

15 квітня, з ініціативи керівника єпархіального відділу Благодійності і соціального служіння і ключаря Спасо-Преображенського Кафедрального собору протоієрея Андрія Бобрика, волонтери в черговий раз завітали до діток реабілітаційного центру денного перебування і провели розвиваюче заняття. Вихователі з радістю допомагали адаптувати дітей до відповідної теми, адже надворі був дощ і творчі роботи теж відповідали навколишній дійсності, тобто спочатку всі розфарбовували гумові чобітки, згодом їх прикрашали візерунками з геометричних фігур. Ще малювали весняний пейзаж і квітучі дерева, поєднавши малювання і аплікацію. Діти, добре потрудившись разом з волонтерами і вихователями, відпочивали, складали розвиваючий конструктор, слухали спокійну музику і спілкувались.

Служіння сонячним дітям

У вівторок, 19 квітня, до діток-аутистів в реабілітаційний центр денного перебування завітав керівник єпархіального відділу Благодійності і соціального служіння і ключар Спасо-Преображенського кафедрального собору протоієрей Андрій Бобрик разом із волонтерами: Ольгою Миколаївною, Оленою, Максимом та Уляною. Сьогодні малювали траву, вирощували, за допомогою техніки аплікації, квіти, робили віночок, розвивали моторику пальців і мислення картонками-шнурівками та пазлами. В дітей виходили гарні роботи. Після закінчення завдань всі разом з вихователькою Людмилою пограли в чудову гру «Пори року» і вийшли гуляти на двір. Погода сприяла гарному настрою і чудовому візиту.

  • news_big_28005
  • news_big_28006
  • news_big_28030
  • news_big_28031
  • news_big_28035
  • news_big_28080
  • news_big_28081
  • news_big_28084
  • news_big_28102

Молодіжний відділ єпархії