Священик єпархії взяв участь у заході присвяченному Міжнародному Дню неповносправних

2 грудня, напередодні дня, який вважається Міжнародним Днем неповносправних, священик Волинської єпархії, очільник місіонерського відділу єпархії священик Роман Якубович, взяв участь у заході, який був присвячений Міжнародному Дню неповносправних

У Липинській сільсікій бібліотеці, зусиллями бібліотекара Неоніли Йосипівни та директора Липинського Будинку культури Людмили Петрівни був організований тематично-виховний захід “Урок доброти”. У заході взяли участь учні Липинської загальноосвітньої школи.

На запрошення до заходу долучився священик Роман Якубович, який розповів школярам, як потірбно ввести себе у різних ситуаціях із людьми, які обмеженні різними фізичними можливостями. Отець Роман закликав школярів у будь-якій ситуації завжди, найперше, залишатися людиною, бачичи на немічність людини, яка потребує допомоги, завжди спішити їй надати свою допомогу і підтримку.

Варто зазначити, що саме заходи подібного роду вкрай необхідні для школярів загальноосвітніх закладів, та й молоді в цілому, адже не кожен сучасний учень знає, як потрібно ставитися до людей, які обмеженні фізичними можливостями, а саме, такими заходами, школярі повинні зрозуміти, як вони повинні ставитися до тих, і допомагати, тим хто цього потребує.

  • DSCN5916-1024x768
  • DSCN5918-1024x768
  • DSCN5929-1024x768

Молодіжний відділ єпархії