Молодіжний форум «Справедливість для кожної дитини»

У світі – понад два мільярди дітей, вісім мільйонів з яких – це маленькі українці. Кожен з них має права, та на жаль в світі відбувається обмеження прав дітей. Проблеми із дискримінацією дітей існують і в Україні, яка посилилась під час війскових дій на сході нашої держави

Для того щоб привернути увагу суспільства та владних структур до проблем дітей Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) організував молодіжний форум «Справедливість для кожної дитини», форум відбувся напередодні Всесвітнього дня дітей у Києві. До столиці приїхала активна молодь з усіх куточків нашої Батьківщини. Місто Луцьк представляли волонтери громадської організаціїї «Молодіжна платформа» і представник молодіжного відділу Волинської єпархії Олег Редько.

Плідно працюючи молоді люди створили «Заклик до дії» - онлайн-петицію до Президента України Петра Порошенка. Через неї молодь звернулась до глави держави із закликом забезпечення справедливості для кожної дитини. Крім того усі присутні почерпнули досвід та енергетику досвідчених та авторитетних лекторів, діяльність яких пов`язана із благочинністю, розбудовою толерантного і мирного суспільства, розвитком зовнішніх зв`язків України та створенням кращого середовища для життя дітей.

Молодіжний відділ єпархії