День народження Волинського архіпастиря + ВІДЕО

5 жовтня свій 67-й день народження відзначив митрополит Волинський і Луцький Ніфонт. Владика є архіпастирем Волинського краю, який зробив визначний внесок у історію Православ’я на Волині, у його збереження в роки панування безбожництва, та відродження і торжества вже у наш час

Особлива заслуга владики Ніфонта є і у збереженні та, попри усі труднощі, торжестві канонічної Української Православної Церкви на Волині у 90-ті роки. Багато православних волинян є духовними чадами волинського архіпастиря, і багато людей, за роки свого пастирського і архіпастирського служіння, владика Ніфонт привів до Бога і Православної Церкви.

Із днем народження митрополита Волинського і Луцького привітали архіпастирі Української Православної Церкви, учасники Координаційної ради Волинської єпархії на чолі із секретарем Волинської єпархії протоієреєм Миколаєм Бондаруком. До привітань приєднуються священнослужителі, православна молодь і віряни Волинської єпархії.
Молодіжний відділ разом із головою –ієром.Іллею(Вишневським) також вітає нашого дорогого архіпастиря . Божої вам помочі на ниві архіпастирського служіння Церкві Христовій, дорогий владико, і міцного здоров’я.

ІСПОЛЛА ЕТІ ДЕСПОТА!