Відбулася зустріч двох православних молодіжок

23 листопада, у приміщенні Іоаннівської недільної школи при Свято-Хрестовоздвиженському храмі, відбулася зустріч двох православних молодіжок

Іоаннівська сім’я на чолі із своїм духовним наставником, головою місіонерського відділу при Волинській єпархії священиком Романом Якубовичем приймала до себе в гості православну молодіжку із села Струмівка при Свято-Андріївському храмі разом з головою молодіжки протоієреєм Степаном Яремою.

Після молитви перед початком зустрічі молодь розпочала знайомство один з одним, кожен присутнім розповів один одному коротко про себе. На початку зустрічі господарі розповіли про свою діяльність, а також показали гостям презентацію про клуб.

В свою чергу гості, в особі отця Степана, подякували за запрошення і за надану можливість познайомитися один з одним, поспілкуватися, набратися досвіду і запросили на наступну неділю “Іоаннівську сім’ю” до себе в гості.

В свою чергу духівник молодіжки отець Роман подякував гостям за те що вони прибули, і пообіцяв що обов’язково приїдуть у гості, і вручив молодим людям подаруночки, а саме іконки святого праведного Іоанна Кронштадтського і часопис Свято-Хрествоздвиженського храму – “Іоаннівський глас”.

Також обидві молодіжки домовилися про проведення спільної благодійної акції. Ось так духовно і радісно відбулася зустріч двох православних молодіжок.

  • E55N2YzfVNY
  • ILg3j3IhGmw
  • RmCYjuxwstc
  • p-SuqCC9fNk
  • x8nzZ2w4XOc

Молодіжний відділ єпархії