Молитва до Матінки Божої

21 вересня православна церква святкує Різдво Пресвятої Богородиці. Народилася на землі Та, Яка стала чеснішою від херувимів і незрівнянно славнішою від серафимів. Народилася Та, Яка буде одночасно і Дівою, і Богородицею, Яку будуть у віках прославляти християни

Про Матір Божу ми роздумуємо дуже часто, наша Церква любить прославляти найскромнішу з усіх дів, найпокірнішу з усіх людей – Матінку Божу Марію. Хтось не має батька, матері, але має ту, яка є Матір’ю всіх народів, всіх християн. Вона народилась, щоб вислухати, пригорнути, розрадити людей, які відчувають себе сиротами в цьому великому світі.

Так і учасники православного юнацького клубу «Лови момент», на своїй зустрічі роздумували про нароження Матінки Божої та її життя.

«Радісні свята на честь Божої Матері оживляють в наших серцях віру в нашого Спасителя Господа Ісуса Христа і Його Пречисту Матір. Вони нагадують нам про велику, незбагненну любов Божу до нас грішних. І ця надія на милосердя Бога і Пресвятої Діви Марії нехай надає сили кожному із нас» - з такими словами звернувся до молоді керівник молодіжного відділу ієромонах Ілля (Вишневський).

Після бесіди учасники клубу та їхні батьки помолились до Божої Матінки, заспівавши акафіст «Радуйся, Невесто неневестная». У молитві до Матінки Божої попросили здоров`я для своїх рідних, та миру в Україні. Будемо ж завжди звертатися в молитвах до Божої Матері, щоб Вона захищала нас від усякого зла і Своїми молитвами перед Сином Своїм привела нас до життя вічного.

  • DSCN0183
  • DSCN0184
  • DSCN0187

Молодіжний відділ єпархії