Посвята у волонтери

1 червня на території Свято-Успенського храму духовний наставник Служби милосердя протоієрей Вадим Паєвський урочисто відслужив молебен та благословив всіх волонтерів на новий благочинний рік

8 січня цього року я вперше познайомилась з влонтерами Служби милосердя, побувала з ними в дитячому притулку. Сподобалось, залишилась. Ось так непомітно, день за днем, акція за акцією промайнуло майже півроку.
Настав червень місяць, а з ним і хвилююча подія - посвята у волонтери.

1 червня на території Свято-Успенського храму духовний наставник Служби милосердя протоієрей Вадим Паєвський урочисто відслужив молебен та благословив всіх волонтерів на новий благочинний рік. Також з рук настоятеля всі "новенькі" отримали посвідчення волонтера та сувеніри на згадку. А керівник Служби милосердя Левадко Катерина кожному волонтеру подарувала яскраві значки з емблемою Служби милосердя.

Переглядаючи фотографіїї з посвяти, на деяких знімках мимоволі затримуєш погляд, ще і ще хочеться роздивлятись щасливі обличчя та щирі посмішки наших волонтерів. Так і хочеться сказати: "Зупинись, мить, ти прекрасна!" Тож нехай в житті кожного волонтера, і не тільки, таких миттєвостей буде якомога більше!

P.S. Посвята у волонтери припала на перший день літа. А за вікном було чомусь похмуре небо і хмари на дощ, лише на мить виглянуло сонце. Але ж сонце, світло то в кожного з нас в серці, в душі. Коли там світло від добрих справ і чистих помислів, то що там ті хмари... а якщо ти ще не один такий, то разом можна, якщо і не освітити весь світ, то принаймні запалити декілька небайдужих сердець на добрі справи. Хай такі вогники в душі будуь в кожного волонтера!

  • 18_
  • 5doWJAx_PV0
  • No03AQq9QKA
  • OZsCnqCsDrY
  • e9nlVzyqPmY
  • qhnXhjc2vh4

інформаційний центр
Свято-Успенської парафії
Плахтієнко Олена