Діяльність волонтерів

Волонтери Рівненської єпархії Української Православної Церкви продовжили свою роботу. Наприкінці травня вони разом із священиком Олександром Дячуком відвідали інтернат та дитячий притулок села Олександрія Рівненського району

Поскільки ці заклади знаходяться окремо, то волонтери розділилися на дві групи. В інтернаті, де знаходяться підлітки, отець Олександр розповів про наступаючі свята: апостола і євангеліста Іоанна Богослова, святителя Миколая архієпископа Мирлікійських чудотворця та про їхню поміч православним християнам. На морально-повчальну тему був показаний фільм «Притчі» та розтлумачено його.

У дитячому притулку волонтери провели з дітьми різні ігри та показали кілька мультфільмів на релігійну тематику. Крім того, отець Олександр розповів діткам про вищезгадані свята. На завершення батюшка сказав повчальне та подячне слово і дітям були роздані невеликі подарунки.

Двадцять сьомого травня ті ж волонтери прибули в інтернат села Великий Межиріч Корецького району. Вступне слово про Воскресіння Господнє, про свято Вознесіння, П'ятидесятницю та про день жінок-мироносиць розповів дітям протоієрей Сергій Совпинець. А про свята апостола і євангеліста Іоанна Богослова та Миколая чудотворця діти слухали священика Олександра Дячука. Потім дітей розділили на дві групи :підлітків та неповнолітніх. Одним було представлено розповідь та фільм про негативний вплив алкоголю. Про це ж отець Олександр розповів з позиції Церкви та Священного Писання. У другій групі волонтери грали із дітьми у різні ігри. На завершення усім були вручені невеликі подарунки.

  • 1
  • 2
  • 3

Священик Олександр Дячук
Джерело