Місіонерську семінарію відвідав відомий місіонер архімандрит Іоасаф (Перетятько)

З благословення Високопреосвященнішого митрополита Полтавського і Миргородського Филипа Полтавську місіонерську духовну семінарію відвідав насельник Київського Свято-Троїцького Іонинського монастиря, перший заступник голови Синодального молодіжного відділу УПЦ архімандрит Іоасаф (Перетятько)

Архімандрит Іоасаф відомий на всю Україну та й за її межами завдяки енергійній роботі серед молоді. Багато років поспіль він залишається незмінним ведучим знаменитої Іонинської «молодіжки», та заступником головного редактора православного журналу для молоді «Отрок.ua».

В перший день зустрічі відбулося знайомство між студентами та лектором. Отець Іоасаф розповів про своє життя, розкрив основні методи роботи з молоддю, а кожний із вихованців семінарії мав можливість розповісти про себе. В кінці заняття семінаристи отримали завдання дати відповідь в письмовій формі на питання «Ким я себе бачу в майбутньому?», яке залюбки і виконали.

Наступного дня архімандрит Іоасаф розповів про вікові кризи людини, привів безліч складних ситуацій, що мають місце в пастирському та місіонерському служінні та дав декілька життєвих порад правильного їх подолання. Під час лекції студенти із захопленням задавали питання гостю, на які отримали вичерпні відповіді.

По закінченню лекцій семінаристи подякували отцю Іоасафу за повчальну та відкриту бесіду та запросили відвідати місіонерську семінарію знову.

  • 1423470615_26926e2a
  • 1423470615_3c4633a1
  • 1423470615_b8498ef3
  • 1423470615_c010c91e

Прес-служба Полтавської єпархії УПЦ