Клірик Криворізької єпархії взяв участь у святкуваннях 30-річчя створення КЗО “Криворізького ліцею-інтернату з ПВФП” ДОР

29 вересня у Криворізькому ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою відсвяткували три знаменних дати – 30-ту річницю від дня створення ліцею, прийняття Урочистої клятви ліцеїстами, а також «День відкритих дверей»

В святкових заходах прийняли учаcть Начальник ліцею Горб Олександр Вікторович, заступник голови Саксаганськоі міськоі ради Скляр Світлана Леонидівна, декан факультету підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції України Михайлов Руслан Іванович, заступник начальника з виховноі роботі Супрун Олександр Валерійович, представник Молодіжного відділу Криворізької єпархії ієрей Олександр Лєсков та інші.

Перед урочистостями складання клятви ліцеїсти поклали квіти біля меморіальноі дошки загиблих героів АТО , пам’ять воїнів вшанували хвилиною мовчання. З привітальним словом до ліцеістів, які дали клятву бути майбутніми захисниками Украіни, звернувся духовний наставник ліцею ієрей Олександр.

Отець Олександр побажав майбутнім воїнам, щоб слова клятви які вони вимовили перед своїми наставниками та батьками, були орієнтирами іх у житті, щоб вони були справжніми патріотами своєї країни, любили свою землю, своїх близьких, та, найголовніше, любили Бога та святу Церкву.

Отець Олександр благословив ліцеїстів на навчання та несіння послуху у стінах Криворізького ліцею, та наголосив, що слова клятви – це велика відповідальність, оскільки кожен воїн бере на себе хрест, який він повинен пронести через усе своє життя.

  • prisyaga03
  • prisyaga05
  • prisyaga07

Молодіжний відділ єпархії