Талановита православна молодь

Недільна школа при Іоанно-Богословській церкві смт. Нова Галещина має назву «Христослави», і діти, які її відвідують, прийшли до неї не випадково, а за велінням душі і серця

І ось уже другий рік, як ми всі разом. Разом працюємо, відпочиваємо, розважаємося та долучаємося до Закону Божого. За цей час, під керівництвом викладача школи Світлани Ручкіної, кожна дитина показала себе як особистість, індивідуальність, проявила талант в тій чи іншій діяльності. Всі ми намагаємося вкласти максимально у розвиток таланту і здібностей дітей, їх самоствердженню.

Є у нас мила і талановита чарівним голосом та співом Христинка Матвіїв. Її відверта щирість і безпосередність, відкритий і той час таємничий погляд притягують до себе, а спів змушує серце тремтіти. Христинка займається музикою і вокалом, дуже любить свою родину і поважає сімейні традиції.
Вражає своєю не по-дитячому врівноваженістю і спокійною манерою спілкування Аня Чечель. Її розважливість і толерантність інколи і дорослим стає за приклад. Дуже любить Аня рукоділля: в її вправних руках майстерно лягають на тканину хрестики вишивки, ниточки бісеру та петельки плетева. Цілеспрямованість і відповідальність – ці риси допомагають Ані творчо підходити до своїх робіт і доводити їх до кінця. Роботами Ані милуються прихожани церкви на виставках дитячих робіт Недільної школи.

foto 2 5str hristina matviyiv

Талант нашої вихованки Саші Лисовської в умінні перевтілюватись у будь-якого героя казки, артистичні здібності неможливо не помітити. Вона вправно зіграє зажурливу роль бабусі, чи то мудру і розважливу роль мами, або веселу і грайливу овечку. Уміючи драматизувати сама вона із задоволенням допомагає іншим у втіленні образу.
Робота з дітьми у нашій Недільній школі цікава і багатогранна. Немає не обдарованих дітей, кожна дитина неповторна, треба лише уважно придивитись до її умінь, навичок і можливостей, та вчасно допомогти їх розкривати.

Благочинний Козельщанського округу протоієрей Богдан Матвіїв