Радість свята Різдва Христового хворим дітям

7 січня 2017 року в день Різдва Христового керівник єпархіального Відділу благодійності та соціального служіння протоієрей Андрій Бобрик разом із волонтерами Олегом і Максимом відвідали онкохворих діток гематологічного відділення, маленьких пацієнтів неврологічного та інфекційного відділень Кіровоградської обласної дитячої лікарні та привітали малечу із світлим святом народження Спасителя

Добродійники, заходячи до кожного в палату, співали колядки, бажали Божого благословення на перемогу над хворобами. На завершення отець Андрій дарував духовну літературу дітям та їхнім батькам, а волонтери вручали солодкі подарунки і кутю.

  • news_big_34186
  • news_big_34187
  • news_big_34188

Джерело

Вітання з Різдвом Христовим сімей, де виховуються діти з обмеженими можливостями

У Різдвяні дні заступник керівника Відділу благодійності і соціального служіння протоієрей Іван Шемедюк разом з головою громадської організації батьків дітей з інвалідністю «Серце матері» Шукрутою Людмилою та волонтерами відвідали сім´ї, де виховуються діти з обмеженими можливостями.

Гості прославляли колядками новонародженого Іісуса Христа і зичили усім миру, добра, злагоди та Божого благословення. У день Різдва Христового кожен мріє відчути присутність Бога у своєму житті, відчути Його благодатну підтримку. Саме це ми можемо подарувати один одному прославляючи разом Богомладенця колядками та Різдвяними віншуваннями. Лише тоді людина то по-справжньому може відчути радість Різдва Христового, коли дарує іншим свою любов, тепло, увагу.

Діти з щасливими оченятами зустрічали колядників.

Христос народився! Славімо Його!

  • news_big_34299
  • news_big_34300
  • news_big_34301
  • news_big_34302
  • news_big_34303
  • news_big_34304
  • news_big_34305
  • news_big_34306
  • news_big_34307
  • news_big_34308
  • news_big_34309
  • news_big_34310
  • news_big_34311

Джерело