Священик відвідав з пастирським візитом Смолінське навчально-виховне обʻєднання

19 вересня 2016 року до Смолінського навчально-виховного обʻєднання на прохання вчителів зарубіжної літератури Бурли О.В та Подопригори С.П завітав настоятель Успенського храму смт. Смоліне протоієрей Олександр Хомич. Він провів урок для учнів 8-А та 8-Б класів за темою «Біблія - головна книга християн. Зв`язок Біблії з історією та міфологією»

Священик розповів учням цікаві факти про найвідомішу у світі книгу — Біблію. "За визначенням дослідників, ця книга посідає перше місце у світі за своїм значенням, кількістю видань, вдячних читачів і за величчю того впливу, який має на розвиток людства та його культуру.

По-перше, це повʻязане з тим, що Біблія є проголошенням Слова Божого, у яке вірять християни.

Друга причина полягає у її моральних цінностях, у гуманістичних глибинах, бо на сторінках Книги всіх книг сплелися у двобої правда і кривда, геройство і страх, гідність і рабська покора, добро і зло, прозріння і помилки, терпіння і бунтарство, каяття і гріх, прощення й помста, людське і звірине, духовне і плотське.

Третя причина безсмертя Біблії криється в її витонченій словесності", - відмітив о. Олександр.

Школярі з цікавістю слухали розповідь священика та приймали активну участь в обговоренні біблійних історій, а також задавали багато запитань.

  • news_big_31963
  • news_big_31964
  • news_big_31965
  • news_big_31966
  • news_big_31967

Джерело