Учасники православно-юнацького клубу «Лови момент» почали допомагати нужденним кіровоградцям

На цей раз життєва дорога привела клубістів в оселю Олени Прокопіївни. Привітна бабуся на інвалідному візку відкрила двері. Зі сльозам на очах бабця розповіла нам історію свого життя...

За плечима вже більше як 80 років, 60 років щасливого сімейного щастя, діти, внуки, правнуки, хороша професійна кар’єра. Це було колись. А зараз інвалідність, своєрідна самотність при живих спадкоємцях, 10 років закритого квартирного життя, коли весь оточуючий світ – це 2 кімнати і телевізор.

Єдиною розрадою для Олени Прокопіївни є молитва. Будучи вихованою в атеїстичний період раба Божа Олена у 90 – х разом зі своїм чоловіком почали відвідувати богослужіння Православної Церкви. «За все дякую Богу і не хочу звинувачувати Господа за тяжкі обставини свого теперішнього життя» - неодноразово говорила бабця.

Учасники клубу на перший раз прийшли до Олени Прокопіївни з продуктовим набором, який зібрали прихожани Свято-Успенського храму м. Кіровограда, а надалі вирішили спільно з батьками організувати «трудовий десант» для прибирання помешкання свого нового друга до дня Світлого Христового Воскресіння.

  • news_big_28317
  • news_big_28318

Молодіжний відділ єпархії

Пастирський візит в Помічнянську залізничну лікарню

10 квітня настоятель Спасо-Преображенського храму м. Помічна протоієрей Діонісій Буренко з пастирським візитом відвідав Помічнянську залізничну лікарню. Священик окропив хворих Святою водою, персоналу лікарні подякував за самовідданий труд, побажав хворим видужання і кожному подарував Єлисаветградську іконку Божої Матері.

  • news_big_27974
  • news_big_27975
  • news_big_27976

Молодіжний відділ єпархії