Божественна Літургія та психологічний тренінг для родини, які виховують дітей з особливими потребами

27 березня родини, які виховують дітей з особливими потребами, були присутні на недільній службі в Свято-Успенському храмі міста Кіровограда

Батьки та діти мали можливість причаститися Святих Христових Тайн. Після служби та чаювання для дітей учасники молодіжного волонтреського руху «Покров» провели цікаві майстер-класи, а для батьків проведено психологічний тренінг «Батьки і діти: мистецтво спілкування».

Метою тренінгу було розглянути основні принципи спілкування з дітьми, відкрити креативні підходи у розумінні особистості дитини. В ході тренінгу, за допомогою психолога, батьки розіграли психологічну сценку та намагалися зрозуміти, у чому причини труднощів у спілкуванні, та як краще зрозуміти свою найдорожчу людину, свого малюка. Батьки ділилися своїми сумнівами і проблемними ситуаціями у вихованні дитини. Під час тренінгу була створена атмосфера свободи спілкування між учасниками групи. Батьки отримали позитивні емоції та виявили бажання проводити такі зустрічі частіше.

Учасники молодіжного волонтерського руху «Покров» в черговий раз провели заняття для дітей-сиріт

27 березня відбулася чергова зустріч волонтерів православної молодіжки "Покров" та дітей-сиріт з Центру соціальної реабілітації. Основна ціль приходу волонтерів не просто розваги, ігри та забави, а подарувати дітям певні знання та поділитися життєвим досвідом.

На дітей чекали багато цікавих завдань: вписати літери і дати правильну назву зображеним на папері тваринкам, розв’язати математичні приклади, відгадати загадки, розфарбувати вказані зображення та інше.

  • news_big_27692
  • news_big_27693
  • news_big_27706
  • news_big_27707
  • news_big_27711

Молодіжний відділ єпархії