Настоятель Свято-Успенького храму смт. Смоліне прот. Олександр Хомич з пастирським візитом відвідав Смолінське НВО

17 березня настоятель Свято-Успенького храму смт. Смоліне прот. Олександр Хомич з пастирським візитом відвідав Смолінське НВО де зустрівся з учнями 10-х класів та прочитав лекцію на тему: «Збережемо Любов»

Батюшка звернув увагу школярів на те, що не все те, що люди називають любовʼю - є Любов в справжньому християнському розумінні цього слова. Як відрізнити Любов від її імітації? О. Олександр пояснив дітям, що християнська любов – це правдива любов, любов Божа, вічна, як і її Творець. Бог є джерелом такої любові, яка шириться на все створене Богом. Тільки з Богом людина може пізнати і отримати дар живої любові.

Настоятель Свято-Успенського храму смт. Смоліне прот. Олександр Хомич відвідав Смолінську ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

18 березня настоятель Свято-Успенського храму смт. Смоліне прот .Олександр Хомич відвідав Смолінську ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, де для учнів старших класів прочитав лекцію на тему «Моральні цінності - життєві приорітети» . В ході зустрічі священник пояснив дітям, якими повинні бути головні моральні цінності сучасної молоді. Під час лекції були продемонстровані повчальні відеоролики соціального характеру по даній темі. В кінці зустрічі о.Олександр відповів на питання молоді

Лекція на тему: «Великий піст, як шлях очищення людини від гріхів та зустрічі з Воскреслим Христом»

21 березня в рамках проекту Свято-Успенського духовно-просвітницького центру «Життя в Православ’ї» протоієрей Іоанн Шемедюк провів бесіду з працівниками Територіального центру Фортечного району м. Кіровоград та їх підопічними: людьми похилого віку та самотніми на тему: «Великий піст, як шлях очищення людини від гріхів та зустрічі з Воскреслим Христом».

В ході зустрічі працівники дізналася історію започаткування 40-деного посту, його основну ціль та значення, а також переглянули ряд відеозаписів, які допомогли з різних сторін розкрити тему зустрічі. На завершення священик наголосив: «По справжньому постить та людина, яка веде боротьбу зі своїми гріхами та недоліками і намагається їх викорінити».

Пастирський візит в Голованівський дитячий садочок

21 березня клірик храму на честь святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова смт. Голованівськ священик Ігор Зубко з пастирським візитом відвідав Голованівський дитячий садочок. У цей день батюшка познайомився з працівниками та деякими дітками, адже в часі візиту проходила тиха година. О. Ігор для всіх дітей приніс і роздав подарунки. Дехто отримав їх прямо в руки, а інші під подушку і, прокинувшись від сну, будуть особливо радіти. Також батюшка домовився про наступні зустрічі.

  • news_big_27505
  • news_big_27506
  • news_big_27511
  • news_big_27512
  • news_big_27514
  • news_big_27555
  • news_big_27558
  • news_big_27560
  • news_big_27561

Молодіжний відділ єпархії