Священик відвідав дошкільний навчальний заклад с. Лозуватка

25 січня 2016 р настоятель храму Покрова Пресвятої Богородиці с. Лозуватка Маловисківського району ієрей Іоанн Цупик відвідав місцевий дитячий садочок «Калинка»

Священик звершив чин освячення цього закладу та привітав вихователів та малих вихованців зі святом Богоявлення. Це одна із перших зустрічей священика з малечею. О. Іоанн домовився з виховною корпорацією садочка про майбутню співпрацю в справі виховання підростаючого покоління.

Настоятель храму с. Бандурово ієрей Андрій Олексієвець завітав до місцевого дитячого садочку

Настоятель храму на честь Покрови Пресвятої Богородиці с. Бандурово ієрей Андрій Олексієвець, завітав до місцевого дитячого садочку.

Він привітав малечу і всіх присутніх з минувшими святами, а також побажав, щоби в цьому приміщенні завжди перебувала милість Божа, хороша та дружня атмосфера і завжди лунав дитячий сміх. Вікторія Володимирівна, директор садочку, подякувала отцю Андрію за візит і за ту радість, яку він приніс малечі. На кінець батюшка подарував усім солодкі подарунки і окропив Святою водою

Бесіда з молоддю будинку сімейного типу «Наш дім» на тему: «Що таке справжня любов? У чому різниця між закоханістю та любов’ю?»

7 лютого заступник голови Свято-Успенського духовно-просвітницького центру прот. Іоанн Шемедюк відвідав дитячий будинок сімейного типу «Наш дім» і поспілкувався з молоддю на тему: «Що таке справжня любов? У чому різниця між закоханістю та любов’ю?»

Наближається день 14 лютого. В цей день увесь світ відзначає так званий «День закоханих або день Св. Валентина». Проте, в сьогоднішній день, мало хто задумується ким був насправді святий мученик Валентин і яка його реальна доля життя, мало хто задумується про суть справжньої любові, якою вона повинна. Нажаль, сьогодні розуміння сутності найвищого у світі почуття любові викривлене та спотворене.

Тому священик завітав до будинку сімейного типу поспілкувався і постарався донести до молодих юнаків та дівчат в чому полягає суть справжньої любові та чим вона відрізняється від закоханості. Під час спілкування вихованці дитячого будинку разом з волонтером Поліною виготовляли для своїх вихователів подарункові відкритки.

  • news_big_26521
  • news_big_26552
  • news_big_26629
  • news_big_26630

 Молодіжний відділ єпархії