Зустрічі молоді зі священиком при Спасо-Преображенському Кафедральному соборі

31 січня о 16:00 відбулася чергова зустріч молоді зі священиком Андрієм Бобриком, керівником єпархіального відділу Благодійності і соціального служіння, де за круглим столом обговорили такі проблеми сучасності як: «Екзорцизм в історії Церкви», «Одержимість чи психічні розлади?»

Також молодь мала змогу задати будь які запитання і обговорити волонтерську діяльність.

Такі молодіжні зустрічі проводяться при Спасо-Преображенському кафедральному соборі кожної другої неділі о 16:00.

За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону:
097-675-09-72 – священик Андрій Бобрик.

Благодійний проект «Справи милосердя»

27 січня, в рамках проекту «Справи милосердя» Відділу благодійності і соціального служіння Кіровоградської єпархії, керівник даного відділу протоієрей Андрій Бобрик придбав господарський інвентар (а саме: лопати для прибирання снігу) і передав його Кіровоградському дитячому будинку інтернатського типу для дітей позбавлених батьківського піклування «Наш дім». Лопати були куплені на пожертвування вірян Спасо-Преображенського Кафедрального собору.

Зимовий догляд за птахами православної молоді

31 січня, учасники юнацького клубу «Позитив», що діє при Спасо-Преображенському Кафедральному соборі, з ініціативи протоієрея Андрія Бобрика, власними руками виготовляли годівнички для зимових птахів. По завершенні роботи всі разом почепили годівнички на деревах на території собору та на території Дендропарку. Діти були задоволені, що зробили корисну справу.

Служіння онкохворим дітям

3 лютого керівник єпархіального Відділу благодійності і соціального служіння протоієрей Андрій Бобрик звершив пастирський візит в Кіровоградську обласну дитячу лікарню, де відвідав онкохворих дітей гематологічного відділення.

Заходячи до кожного в палату отець Андрій спілкувався з дітьми, батьками, а також передав смачні гостинці від волонтерів. Батюшка побажав маленьким пацієнтам, щоб Господь допоміг їм побороти хвороби і якнайшвидше вернутися додому. Батьки та діти висловили свою вдячність за постійну підтримку і допомогу.

Християнський центр психологічної допомоги

5 лютого, в черговий раз, шестеро людей отримало безкоштовну психологічну допомогу і консультацію в тих складних життєвих ситуаціях, котрі випали на їхню долю в «Християнському центрі психологічної допомоги» при Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

Даний центр заснований керівником єпархіального відділу Благодійності і соціального служіння протоієреєм Андрієм Бобриком та психологом Аксеновою Тетяною Вікторівною для безкоштовної психологічної підтримки та помочі прихожан, які цього потребують.

Працює центр щоп’ятниці з 11:00 до 18:00.

Звертатись за телефонами:
095-44-57-406 Тетяна Вікторівна (психолог);
097-675-09-72 священик Андрій Бобрик.

Благодійний проект «Казкова радість»

6 лютого, у вихідний зимовий сонячний день, з ініціативи керівника єпархіального Відділу благодійності і соціального служіння протоієрея Андрія Бобрика та за сприянням адміністрації Кіровоградського академічного обласного театру ляльок був реалізований спільний благодійний проект під назвою «Казкова радість».

Суть проекту полягає у наданні дітям-сиротам із будинку інтернатського типу «Наш дім» та дітям із соціально незахищених сімей безкоштовні місця для перегляду цікавої вистави «Лікар Айболить». У зв’язку з епідемією грипу в місті, присутніх юних глядачів було не багато, атмосфера в залі була теплою та привітною, кожен старався нагородити акторів гучними оплесками і щирими посмішками.

По завершенні виставі всі бажаючі діти також мали можливість стати учасниками захопливих зимових забав і отримати цукерки і задоволення! Всі були щиро вдячні за чудово та весело проведений час!

  • news_big_26522
  • news_big_26560
  • news_big_26561
  • news_big_26562
  • news_big_26564
  • news_big_26565
  • news_big_26598
  • news_big_26613
  • news_big_26617
  • news_big_26620

 Молодіжний відділ єпархії