Вихованці недільної школи м. Новомиргород привітали з Різдвом Христовим тих, хто цього особливо потребує

В м. Новомиргород вихованці недільної школи при Свято-Миколаївському храмі, разом з настоятелем протоієреєм Миколаєм Чуторою, навідалися до літних людей в будинок пристарілих, у інфекційне відділення районної лікарні, будинок-інтернат для розумово відсталих, а також у місцеву школу-інтернат

Дітки колядували, а священик вітав з Різдвом Христовим та дарував солодощі, щоб усі відчули свято. Отець Миколай висловлює валику вдячність усім небайдужим людям, які допомогли придбати солодкі подарунки. Таким чином всі хто долучився до привітань, руками священика виконали заповіт Христа, Який говорить, що хто зробив милість меншим, тобто людям, - той зробив милість Мені.

Служіння онкохворим дітям

14 січня, на свято Обрізання Господнього і день пам’яті свт. Василія Великого, керівник єпархіального відділу Благодійності і соціального служіння протоієрей Андрій Бобрик разом із волонтерами: Костянтином, Уляною, Світланою та Людмилою завітали до онкохворих діток, які лікуються в гематологічному відділенні Кіровоградської дитячої обласної лікарні.

Малеча та батьки були приємно здивовані візитом і щиро дякували за привітанням та смачні ласощі. Діткам волонтери запропонували пройти в ігрову кімнату і зайнятись творчістю, а саме: ліпленням із тіста сніговичків і жителів півночі, розмальовуванням фарбами, олівцями та фломастерами новорічних героїв та звірят.

Маленьким пацієнтам дуже сподобався святковий майстер-клас і спілкування із друзями, адже волонтери для них стали наче рідними, з котрими можна поділитись секретами і гарним настроєм. Після продуктивної творчої праці, дітки попрощалися і пішли вечеряти.

  • news_big_25848
  • news_big_25849
  • news_big_25851
  • news_big_25969
  • news_big_25970
  • news_big_25971

Молодіжний відділ єпархії