Різдвяна радість для хворих дітей

6 січня 2016 року очільник Молодіжного відділу і ключар Спасо-Преображенського Кафедрального собору протоієрей Діонісій Буренко, а також керівник Відділу благодійності і соціального служіння Кіровоградської єпархії протоієрей Андрій Бобрик принесли Різдвяну радість усім хворим дітям Кіровоградської обласної дитячої лікарні

Після урочистого вечірнього богослужіння священики обійшли всі відділення дитячої лікарні і привітали їх з народженням Спасителя. Заходячи до кожного в палату, священики колядували, говорили вітальні слова та вручали солодкі подарунки. Батьки і діти щиро раділи гостям та дякували за увагу і підтримку.

Святвечір для діток у гематологічному відділенні Кіровоградської обласної дитячої лікарні

6 січня 2016 року керівник єпархіального відділу Благодійності і соціального служіння протоієрей Андрій Бобрик і очільник Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії, ключар Спасо-Преображенського Кафедрального собору протоієрей Діонісій Буренко, разом із волонтерами: Вікторією, Валентиною, Максимом, Вікторією, Костянтином, Ольгою Миколаївною та прихожанами Спасо-Преображенського Кафедрального собору влаштували Святвечір для онкохворих діток, які лікуються у гематологічному відділені Кіровоградської обласної дитячої лікарні.

Саме в цей день всі християни відзначають Надвечір’я Різдва Христового. За пісним столом, де головною стравою є кутя, збирається вся родина, щоб зустріти Благу вістку про народження Спасителя. Не залишились без цього свята і маленькі пацієнти гематологічного відділення. О 15:00 добродійники принесли різдвяні подарунки діткам, смачну кутю і, заходячи в кожну палату, дітям співали колядки, говорили привітання і вручали гостинці.

  • news_big_25607
  • news_big_25611
  • news_big_25612

Молодіжний відділ єпархії