Настоятель Свято-Успенського храму смт. Смоліне прот. Олександр Хомич відвідав місцеві дошкільні навчальні заклади

Напередодні Різдвяних свят настоятель Свято-Успенського храму смт. Смоліне прот. Олександр Хомич відвідав місцеві дошкільні навчальні заклади

В одному з них побував на новорічному концерті, по закінченні якого привітав усіх маленьких вихованців з наступаючими святами, а батькам побажав миру, любові та терпіння у новому році. В іншому садочку священик провів урок на тему "Різдво Христове", де на прикладі вертепу, виготовленому власноруч вихователями садочку, детально розповів про цю надзвичайно важливу подію у житті кожного із нас. На завершення уроку діти поклали до вертепу ангелочків, які виготовили на одному із занять своїми руками.

Священик Іоанн Верескун завітав на уроки у класи ЗОШ I-III ступенів №7 ім. О.С.Пушкіна м. Кіровограда

Очільник Паломницького відділу Кіровоградської єпархії священик Іоанн Верескун завітав на уроки у класи ЗОШ I-III ступенів №7 ім. О.С.Пушкіна м. Кіровограда. На уроках обговорювали з дітьми необхідність дружби та взаємопідтримки у класі; питання життя і вічності; звернули увагу на необхідність молитви до Бога за батьків, друзів, країну та народ.

З учнями старших класів вийшов конструктивний діалог про сучасні виклики суспільства, вплив молодого покоління на суспільне життя та багато іншого!

Настоятель Свято-Покровського храму с. Лозуватка священик Іоанн Цупик зустрівся та поспілкувався з молоддю про духовні цінності

У с. Лозуватка Маловискывського р-ну відбулася чергова зустріч місцевого священика Іоанна Цупика з молоддю.

Бесіда була неординарною, адже можливість висловити свою думку на задану тему , а саме : «Духовні цінності та їх значення в житті людини» була дана кожному присутньому. Саме з допомогою бесіди та дискусій зустріч була наповнена особливо цікавим змістом. Це вже друга бесіда священнослужителя з дітьми, цього разу її відвідало 25 учнів місцевої школи, що становить рівно половину шкільної молоді села. Це свідчить лише про те, що сучасна молодь в своїй більшості прагне до духовного виховання. Батюшка також частував всіх гарячим чаєм та печивом.

Час було проведено корисно, цікаво та весело.

Очільник Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії протоієрей Діонісій Буренко відвідав щорічний вірменський благодійний фестиваль

27 грудня очільник Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії протоієрей Діонісій Буренко відвідав щорічний вірменський благодійний фестиваль до Нового року «БАРІ НОР ТАРІ», який організувала та провела Спілка вірмен України та безпосередньо її глава Тігран Самвелович Хачатрян.

Захід відбувався в клубі «Fusion». Священика нагородили грамотою за духовну підтримку та розвиток вірменської громади на Кіровоградщині.

 

  • news_big_25279
  • news_big_25281
  • news_big_25287
  • news_big_25365
  • news_big_25412
  • news_big_25415

Молодіжний відділ єпархії