Арт-терапія для онкохворих дітей

24 грудня очільник Молодіжного відділу та соліст гурту "Леді Арлет" Олександр Коломієць, разом з Молодіжною радою при Кіровоградському міськвиконкомі, відвідали онкохворих діток у Кіровоградській обласній дитячій лікарні

Олександр виконав для дітей декілька своїх пісень, а голова Молодіжної ради Віталій Слюсаренко разом з активістами Шагеном Газумяном, Катериною Колевою, Вох Анастасією роздали діткам подарунки.

Служіння онкохворим дітям

29 грудня, у вівторок, керівник єпархіального відділу Благодійності і Соціального служіння протоієрей Андрій Бобрик, разом із волонтерами: Уляною, Максимом, Світланою, Костянтином і Ольгою Миколаївною, відвідали онкохворих діток гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні.

Маленькі пацієнти були в захваті від ідеї створити новорічні 3D відкритки своїми руками. Після спільної творчої роботи в дружній атмосфері отримали гарні результати. Без ліплення з солоного тіста теж не обійшлося, адже діти особливо люблять цю техніку і з задоволенням створюють нові і нові образи казкових героїв і тварин. Сьогодні це був відомий всім Дід Мороз, якого діти вже давно чекають в гості! На такій позитивній ноті, в колі дружнього спілкування, волонтери побажали діткам одужання і гарного нового року, чудових новин і подій в їхньому житті!

Християнський центр психологічної допомоги

25 грудня, в черговий раз, шестеро людей отримало безкоштовно психологічну допомогу і консультацію в «Християнському центрі психологічної допомоги» при Спасо-Преображенському Кафедральному соборі в тих складних життєвих ситуаціях, котрі випали на їхню долю.

Даний центр заснований керівником єпархіального відділу Благодійності і Соціального служіння протоієреєм Андрієм Бобриком та психологом Тетяною Вікторівною для безкоштовної психологічної підтримки та помочі прихожанам, які цього потребують.

Працює центр щоп’ятниці з 11:00 до 17:00.

Звертатись за телефонами:
095-44-57-406 Тетяна Вікторівна (психолог);
097-675-09-72 священик Андрій Бобрик.

Місія серед нечуючих людей

30 грудня керівник єпархіального відділу Благодійності і Соціального служіння протоієрей Андрій Бобрик в черговий раз зустрівся із нечуючими людьми з Українського Товариства глухих (УТОГ), де з допомогою їхнього сурдоперекладача провів бесіду на тему: «Різдво Христове – минуле і сьогодення».

Священик Андрій у доступній формі розкрив неосяжну таємницю і велич події, котра змінила весь хід людської історії – Боговтілення Сина Божого. Богословське значення народження Ісуса Христа було спроектовано від історичного до сучасного значення. У ході зустрічі нечуючі люди мали змогу задати запитання священику і отримати відповідь. По завершенні бесіди батюшка привітав адміністрацію і учасників Українського Товариства глухих із наступаючими Різдвяними святами.

  • news_big_25186
  • news_big_25187
  • news_big_25199
  • news_big_25367
  • news_big_25368
  • news_big_25409

Молодіжний відділ єпархії