Новий проект Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії "Strong wave". Вперше в Україні!

24 грудня відбулося відкриття молодіжного клубу розвитку і духовно-патріотичного виховання молоді "Strong wave" (Міцна хвиля)

Діяльність клубу "Strong wave" спрямована на те, щоб показати молоді, що можна в житті досягти великих успіхів завдяки напористості і наполегливості. В рамках діяльності клубу плануються зустрічі молоді Кіровоградщини з відомими людьми України та Кіровограда.

Ведучі протоієрей Діонісій Буренко та Христина Повалій розповіли учасникам клубу завдання, цілі, мету клубу та про першого зіркового гостя. На відкритті клубу звучали пісні київської групи "Леді Арлет".

Також учні та студенти мали змогу поспілкувалися про проблеми досягнення успіху з солістом гурту Олександром Коломійцем. Слід сказати, що Олександр Коломієць - є також композитором і його пісні виконують відомі артисти - Пара Нормальних, Наталія Могилевська, Реал О, Дантес-Олейник. Кожен зі слухачів міг достовірно переконатися, що досягти успіху можна не тільки за гроші чи зв`язки, а завдяки наполегливій праці.

  • news_big_25179
  • news_big_25180
  • news_big_25182
  • news_big_25185

Молодіжний відділ єпархії