Священик привітав солодкими подарунками дітей позбавлених батьківського піклування

24 грудня 2015 р., співробітник Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії протоієрей Миколай Чепура відвідав дітей позбавлених батьківського піклування будинку напівсімейного типу «Наш дім» та привітав їх з наступаючими Різдвяними святами

Батюшка передав усім вихованцям закладу солодкі подарунки. Вихователі та вихованці сиротинця щиро дякували за принесену святкову радість.

Священики подарували радість вихованцям Маловисківської школи-інтернат

До дня святителя Миколая Чудотворця та Різдва Христового в.о. благочинного Новоархангельського округу прот. Василій Дубина та ієрей Петро Макарук, настоятель храму Різдва Божої Матері с. Підвисоке, у супроводі учнів Новоархангельської гімназії №1, подарували радість вихованцям Маловисківської школи-інтернат.

Спочатку отець Василій розповів дітям про життєдіяльність святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійського. По закінченні розповіді педагоги та учні Новоархангельської гімназії презентували гарну виставу, яка мала в собі багато елементів практичної доброти, конкурси, та інше.

Переможці конкурсів отримували подарунки: срібні хрестики, іграшки, речі для навчання, а також солодощі.
Наприкінці святкування отець Петро роздав всім присутнім іконки святого Миколая та побажав, щоб у серці всіх присутніх завжди перебувала любов, яка є вершиною всіх досконалостей.

Священик з пастирським візитом відвідав лікарню, будинок для пристарілих та школу-інтернат

25 грудня 2015 р., в день пам’яті святителя Спиридона Тримифунтського, благочинний Новомиргородського округу протоієрей Миколай Чутора завітав до дитячого та терапевтичного віділень районної лікарні. Священик розповів про життя і чудеса святого Спиридона та пр. невід’ємну роль у нашому житі святих угодників Божих.

Також батюшка подарував діткам і хворим людям солодощі і побажав здоров’я та миру. Для молитовної кімнати в дитячому відділення батюшка подарував ікони Казанської Божої Матері та святителя Спиридона.

Ще в цей день о. Миколай у будинку для пристарілих та школі-інтернаті провів молебні з акафістом до святого і розповів про те, як правильно молитися до святих, щоб одержати те, про що просиш.

  • news_big_25178
  • news_big_25190
  • news_big_25192
  • news_big_25263
  • news_big_25266

Молодіжний відділ єпархії