Лекція на тему: "Совість - голос Божий"

30 листопада очільник Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії протоієрей Діонісій Буренко прочитав лекцію для старших класів Навчально-виховного об`єднання "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - ліцей №19 - позашкільний центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області" на тему: "Совість - голос Божий"

Священик зачепив важливі аспекти розвитку людської душі і при цьому зазначив, що совість має здатність росту і, так само, якщо її приспати - може атрофуватися, адже від самої людини залежить її духовний підйом, або ж занепад. В кінці батюшка побажав усім присутнім миру, радості та чистої совісті.

Керівник Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії протоієрей Діонісій Буренко відвідав Веселівський НВК Кіровоградського району

30 листопада керівник Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії протоієрей Діонісій Буренко відвідав Веселівський НВК Кіровоградського району.

Для учнів 1-5 класів батюшка в ігровій формі прочитав лекцію про батьків. Для учнів 6-11 класів - лекцію "Життєві пріоритети". Потім священик зустрівся з батьками вихованців та педагогічною корпорацією даного навчального об`єднання. З ними у форматі Церква-школа-батьки обговорили варіанти дотику у вихованні підростаючого покоління.

Батюшка поділився своїми власними напрацюваннями та матеріалами. В подарунок від Молодіжного відділу для шкільної бібліотеки протоієрей Діонісій Буренко подарував декілька номерів популярного молодіжного журналу "Отрок.юа" та сімейного "Фамілія".

Священнослужителі єпархії звершили освячення кабінетів ЗОШ N°7 та домовились про подальшу співпрацю

2 грудня священнослужителі Кіровоградської єпархії ієрей Іоанн Верескун та протодиякон Віталій Каітан молитовно підтримали учнів та вчителів ЗОШ I-III ступенів N°7 ім. О.С.Пушкіна. У школі відбулось освячення навчальних кабінетів, кімнат та приміщень. Після освячення відбулася дружня бесіда, в ході якої з вчителями була обговорена майбутня співпраця.

  • news_big_24157
  • news_big_24159
  • news_big_24160
  • news_big_24161
  • news_big_24175
  • news_big_24177

Молодіжний відділ єпархії