Свято миру і добра

29 травня 2014 у Кіровоградському медичному коледжі ім. Є. Й. Мухіна відбулося свято миру і добра за єдність нашого народу

У зв’язку з трагічними обставинами в нашій країні в Кіровоградському медичному коледжі ім. Є.Й. Мухіна, було проведене молодіжне свято «За мир в Україні».

Особливістю свята був зовнішній вигляд всіх присутніх – традиційна українська вишиванка, або ж жовто – блакитні стрічки на одязі. Урочистими моментами поміж пісень та віршів, було внесення студентами великого українського прапору (бл. 10 метрів), виступи багатьох гостей, дитячий хор та дитячі танці. З особливою промовою виступив, добре знайомий студентам та викладачам, голова Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії, священик Спасо-Преображенського Кафедрального собору, протоієрей Діонісій Буренко.

В своїй промові священик привітав всіх студентів зі святом Вознесіння Господнього, зокрема кращій учениці, з благословення архієпископа Кіровоградського Іоасафа, вручив церковну одноразову стипендію ім. прп. Агапіта Печерського. Важливим моментом була загальна молитва «За мир в Україні», яка духовно об’єднала всіх присутніх, та вселила надію на краще. По завершенню свята були випущені в небо жовто-блакитні кульки, та зроблене загальне фото.

Прес-служба Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії

  • 5LbskjnrQ9c
  • WtZHYiiDJmA
  • YG8wY31FRKU
  • h9p0CWoe0eI
  • thZy6JtlMak