1 вересня в Широколанівській школі-інтернаті

В Широколанівській школі-інтернаті навчається 124 учні, які потребують корекції розумових та фізичних вад, серед яких 19 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Педагогічний колектив школи налічує 41 чоловік. В школі працюють 3 старших вчителі, 5 вчителів вищої категорії, 11 – першої категорії, 3 – 2 категорії, 22 – спеціалістів, 8 – дефектологів.

Широколанівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат знаходиться у Веселинівському районі. Як допоміжна вона функціонує з 1968 року.

Школа розташована в пристосованих приміщеннях, які залишилися після депортації німецької колонії Ландау.
Школа дає вихованцям нецензову освіту, готує їх до трудового життя. Дівчатка оволодівають навичками професії швеї, вишивальниці; хлопці – професіям столяра, слюсаря, маляра-штукатура.

1 вересня 2015 року в День знань благочинний Веселинівського району прот. Микола Михалко, настоятель храму святителя Миколая с. Мостове, разом з настоятелем Свято - Покровського храму с. Піщаний Брід прот. Іоанн Фечко відвідали Широколанівську школу - інтернат.

О. Микола привітав всіх учнів та вчителів з новим навчальним роком, балагословив та вручив подарунки, та оголосив фінансову премію для випускників. О. Іоанн в привітальному слові наголосив про віру в Бога, молитву, любов до України і подарував дитячу біблію та ікону свт. Михаїла. Цього ж дня о. Іоанн побував на ювілеї П-Брідської школи та відвідав лінійку у с. Ставки.

  • 1
  • 11
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Молодіжний відділ єпархії