10 річниця свята Дня сім’ї, любові та вірності

8 вересня, з благословення митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрема та за сприянням народного депутата України Павлова Костянтина Юрійовича вже 10 рік поспіль в день пам’яті святих благовірних князів Петра і Февронії, Муромських чудотворців, відбулися урочисті заходи біля музичного фонтану в сквері 44 кварталу,присвячені Дню сім’ї, любові і вірності

Метою заходу є вшанування пам’яті Петра і Февронії та затвердження традиційних сімейних цінностей.

Цього разу були запрошені багатодітні сім’ї та родинні династії з багаторічним трудовим і шлюбним стажем. Серед них була і родина клірика Криворізької єпархії протоієрея Ігоря Кучєрова, настоятеля храму Архістратига Михаїла в м. Кривому Розі, в якій 10 дітей.

Активну участь в урочистостях прийняли: Голова Комітету по справах сім’ї і молоді Виконкому Криворізької міської ради Лавренко Світлана Іванівна, голова Єпархіального відділу у справах сім’ї протоієрей Ігор Сутурін, голова Єпархіального Місіонерського відділу протоієрей Анатолій Бондарь, представник народного депутата Павлова Костянтина Юрійовича – Жидський Олег Леонідович, які звернулись до присутніх з вітальними словами та найкращими побажаннями.

З нагоди ювілею події на імпровізованій сцені для гостей виступили світські та церковні творчі колективи зі святковим концертом.

Всім запрошеним сім’ям були вручені ікони святих покровителів сімейного добробуту, книжки «Закон Божий» та пам’ятні подарунки.

Свято надало мешканцям міста великого натхнення щодо створення та збереження міцних християнських шлюбів і родинних кіл.

  • IMG_7678
  • IMG_7686
  • IMG_7698
  • IMG_7703

Джерело