Молодіжний православний рух «Патріот»: працюємо, відпочиваємо

Понад два роки молодь Православного руху «Патріот», організований у селі Березоточа Лубенського благочиння, вносить свій вклад у збереження та відновлення пам’ятних місць

Традиційно напередодні свята великої Перемоги впорядковано територію пам’ятника Воїну – визволителю та інші поховання односельчан, які у роки окупації були закатовані фашистами.

Молодь мріє і про літні канікули – вже заплановано розбити на околиці села Березоточа Православний молодіжний наметовий табір «Патріот». П’ять днів життя на природі, у наметах - це і приготування їжі на вогнищі, фізичні вправи, конкурси та веселі естафети, купання в річці Сула, риболовля, вечірні бесіди, нічне чергування та багато чого іншого, що так потрібно у молодому віці, щоб згуртуватися, навчитися працювати і відпочивати разом. Звичайно, характер та воля формується, коли у людини виховується духовність, тому під час відпочинку обов’язково знайдеться час і для вечірньої та вранішніх молитов.

«Патріотівці» запрошують усіх бажаючих дітей і підлітків віком від 11 років долучитися до них і відпочити разом у наметовому таборі. Довідки для батьків та запис за телефонами 099-450-04-72 , 096-100-86-26.

  • IMG_3063
  • image_2

Протоієрей Роман Кулинич,
глава Кременчуцького єпархіального відділу у справах молоді і сім’ї,
ел. пошта Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.