«Зірниця» – традиція поколінь

Ще однією приємною травневою подією для учнів і їх батьків Недільної школи Свято-Успенського кафедрального собору стало участь у традиційній військово-патріотичній грі поколінь «Зірниця». Місцем для проведення активного відпочинку цього року обрано Деївську гору в с. Кам’яні Потоки, темою - «16 річний капітан» і «70 років Великої Перемоги»

Ще однією родзинкою відпочинку на природі для дітей стала участь у організованому фотогуртці, де молодь відчула себе справжніми фотографами.

Учасники «Зірниці» натхненно і весело подолали досить великий маршрутт. На шляху їх чекали перешкоди різного характеру, а також цікаві завдання. Виконувати завдання допомагали батьки, викладачі, гості. Завершилася захоплююча гра нагородженням переможців смачним польовим обідом.

Як зазначають дорослі учасники «Зірниці» - патріотичне виховання дітей та молоді, як і духовне, наразі як ніколи є актуальним. Бути патріотом - значить бути сильним, спритним та розумним. Навички, здобуті під час гри, обов’язково знадобляться молоді у житті, щоб бути впевненими в собі та з любов’ю в серці ставитися до України.

  • IMG_9040
  • IMG_9045
  • IMG_9090

Протоієрей Роман Кулинич,
глава Кременчуцького єпархіального відділу у справах молоді і сім’ї,
ел. пошта Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.