Запрошуємо до молодіжного православного фестивалю «Православне Посулля»

З благословення єпископа Кременчуцького і Лубенського Миколая, 13 грудня, в день Апостола Андрія Первозванного, у місті Лубни планується провести другий єпархіальний відкритий молодіжний фестиваль "Православне Посулля"

Фестиваль має благодійний характер, оскільки всі кошти, зібрані від добровільних пожертвувань, будуть передані для потреб дітей.

Оргкомітет запрошує взяти участь у фестивалі молодіжні відділи та організації єпархій УПЦ, приймає заявки на участь у концертній програмі від православних і світських дитячих та молодіжних колективів, вихованців духовних центрів, недільних шкіл, православних братств, вихованців при церковних приходах єпархії. Також з радістю зустріне вихованців музичних шкіл, музичних і танцювальних колективів, загальноосвітніх шкіл, коледжів, гімназій та інших навчальних закладів Кременчуцької єпархії та Полтавської області.

Заявки приймаються до 01 грудня 2014 року. Також оргкомітет звертається до всіх, хто має можливість надати посильну допомогу у проведенні фестивалю, розміщенні гостей, організації харчування та вирішенні транспортних питань.

2

Як зазначає протоієрей Роман Кулинич, минулого року фестиваль об’єднав талановиту молодь з Лубен, Лубенського, Пирятинського, Кременчуцького, Глобинського районів та інших куточків єпархії. Тож сподівається на активну участь небайдужих і цього року, щоб зробити ще більше добрих справ для дітей.

Дізнатися детальну інформацію про програму фестивалю, організаційні питання, а також подати заявку можна за телефонами : 099-450-04-72, 096-100-86-26, ел. адреса голови Кременчуцького єпархіального відділу у справах молоді і сім’ї протоієрея Романа Кулинича Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.