Служіння дітям

21 липня керівник єпархіального відділу Благодійності і Соціального служіння протоієрей Андрій Бобрик, разом із волонтерами: Ольгою Миколаївною, Олександром, Оленою, Вікторією та Костянтином, відвідали онкохворих діток гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні

Було дуже приємно почути із дитячих вуст, що вони з нетерпінням чекають приходу своїх друзів-волонтерів, з якими цікаво і весело проводять час. В цей день багато дітей через те, що були підключені до крапельниць, не змогли прийти в ігрову кімнату, однак вони не залишились без уваги і турботи зі сторони добродійників. Маленькі пацієнти, а саме Дарія та Мар’яна, розмальовували казкових персонажів. Катерина вчилася у Вікторії робити вітальні листівки у форматі «3D», а Олександр вчив ліпити свійських тварин. Священик Андрій зіграв із Дарією в інтелектуальну гру.

На завершення дружнього візиту благодійники зайшли в палату до п’ятнадцятирічного Івана з подарунками, які зробили своїми руками. Це вітальна листівка і зліплений з пластиліну лебідь. Також побажали Божої допомоги, віри, терпіння, надії та особистої перемоги над злом.

  • news_big_19210
  • news_big_19211
  • news_big_19212
  • news_big_19213
  • news_big_19214

Молодіжний відділ єпархії