Служіння онкохворим дітям

26 травня, вже за традицією щовівторка, з ініціативи керівника Соціального відділу протоієрея Андрія Бобрика, волонтери, а саме: Уляна, Костянтин та Ольга, відвідали онкохворих діток гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні

О 15:00 зібрались у ігровій кімнаті. Спочатку на маленьких пацієнтів чекала смачна домашня випічка, котру завжди готує прихожанка Спасо-Преображенського кафедрального собору.

Далі, по завершенні щирого спілкування волонтерів із малечею, були влаштовані майстер-класи з малювання на літню тематику і виготовлення об’ємних квітів із паперу. Батьки і діти були дуже раді своїм гостям і вдячні за їхню увагу та любов.

  • news_big_17959
  • news_big_17960
  • news_big_17961
  • news_big_17962

Служіння людям похилого віку

23 травня, в рамках благодійного проекту «Подаруй частинку свого серця», керівник Соціального відділу Кіровоградської єпархії протоієрей Андрій Бобрик разом із волонтерами: Олександром, Мариною та Вадимом, відвідали літніх людей притулку «Милосердний самарянин».

У сьогоднішню теплу яскраву погоду добродійники постарались зігріти самотніх бабусь і дідусів щирим спілкуванням і позитивними емоціями.

Священик Андрій Бобрик, разом із волонтерами, заходячи до кожного в кімнату, розпитували насельників притулку про їхнє самопочуття, потреби, родину, і пропонували свою допомогу в тих випадках, у яких це було можливо. Марина для людей похилого віку приготувала власноруч смачні гостинці, а Вадим приніс фруктів. О. Андрій і Олександр привезли одяг.

Дідусі і бабусі були дуже раді своїм гостям і дякували за те, що вони відчули себе не самотніми. Саме такою метою і є волонтерське служіння людям похилого віку.

  • news_big_17873
  • news_big_17874

Молодіжний відділ єпархії