Міжнародний День захисту дітей

1 червня, у міжнародний День захисту дітей, ключар Спасо-Преображенського кафедрального собору і очільник Молодіжного відділу протоієрей Діонісій Буренко та керівник відділу Благодійності і Соціального служіння протоієрей Андрій Бобрик разом із Тіграном Хачатряном, Головою Спілки Вірмен України в Кіровоградській області, завітали до онкохворих діток

Гості завітали не з пустими руками, а з подарунками: фарбами для малювання, розмальовками, пластиліном, картинками для вивчення англійської мови, фломастерами та іншими гостинцями. Ці подарунки були куплені на пожертвування Тіграна Хачатряна. Висловлюється Йому вдячність за благодійну підтримку і допомогу онкохворих дітей, котрі знаходяться на лікуванні гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні.

sRQGxXjrJl8

Останній дзвоник в Кіровоградській школі для дітей з вадами слуху

29 травня керівник єпархіального відділу Благодійності та Соціального служіння протоієрей Андрій Бобрик взяв участь в урочистій лінійці «Останього дзвоника» Кіровоградської школи для дітей з вадами слуху.

Священик Андрій від імені Високопреосвященнішого Іоасафа, архієпископа Кіровоградського і Новомиргородського, привітав вчителів, учнів і гостей зі святом «Останнього дзвоника». Батюшка побажав учням творчого відпочинку, який би надихнув їх новими силами для майбутнього навчання, випускникам – Божої милості і допомоги у їхньому будуванні власного, дорослого, самостійного життя, а вчителям – наснаги у нових відкриттях, самовладання і найголовніше любові.

На завершення привітального слова отець Андрій окропив вчителів, учнів та батьків Святою водою.

Праздник Последнего звонка в Кировоградской гимназии №9

29 мая 2015 г. в Кировоградской гимназии №9 состоялся праздник последнего звонка.

По приглашению директора гимназии Коваленко Надежды Николаевны поздравить детей, родителей и учителей пришли почетные гости, среди которых – народный депутат Украины Андрей Александрович Табалов и представители местной и региональной власти. От имени Высокопреосвященнейшего Иоасафа, архиепископа Кировоградского и Новомиргородского, детей поздравил ключарь Кафедрального собора Рождества Пресвятой Богородицы протоиерей Владимир Кашлюк. Отец Владимир пожелал выпускникам и ученикам, чтобы теоретические знания приобретенные в стенах учебного заведения, стали тем импульсом, благодаря которому качественно будет формироваться личность, которая будет воплощать в жизни и мудрость, и патриотизм, и творческие достижения.

По окончании торжественной части праздника отец Владимир еще раз поздравил всех присутствующих и традиционно окропил выпускников святой водой призвав на них благословение Божие.

Свято "Останнього дзвінка" у "Навчально-виховному об´єднанні Загальноосвятня школа І-ІІ ступенів - ліцей №19"

29 травня 2015 року ключар Спасо-Преображенського Кафедрального собору протоієрей Діонісій Буренко відвідав свято "Останнього дзвінка" у "Навчально-виховному об´єднанні Загальноосвятня школа І-ІІ ступенів - ліцей №19 - позашкільний центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області".

В своєму привітальному слові випускникам і учням школи батюшка Діонісій побажав міцності, витримки і наснаги, а також впевнено йти вперед по життю з Богом, долаючи всілякі небезпеки і проблеми. Після цього священик окропив усіх присутніх Святою водою.

  • news_big_17983
  • news_big_17984
  • news_big_17985
  • news_big_17987
  • news_big_17994
  • news_big_17995
  • news_big_17996
  • news_big_17997
  • news_big_17998
  • news_big_18003
  • news_big_18004
  • news_big_18007

Молодіжний відділ єпархії