Молитовний початок конференції в Кіровоградському інституті державного та муніципального управління

Цього року на базі ПВНЗ «Кіровоградський інститут державного та муніципального управління Класичного приватного університету» відбулася ІІІ Всеукраїнській науково-практична конференція «Актуальні правові та гуманітарно-економічні проблеми в період реформування демократичного суспільства»

Розпочалась конференція з молебну під час якого всі просили у Бога благословення, гарного та успішного проведення наукової роботи.

Після молитви до присутніх звернувся заступник голови Свято-Успенського духовно-просвітницького центру ієрей Іоанн Шемедюк, котрий передав архіпастирське благословення від керуючого Кіровоградської єпархії архієпископа Іоасафа і побажав усім учасникам конференції мудрості, наснаги та нових наукових досягнень.

Також, священик зауважив: «Багато Святих Отців Церкви вивчали різні дисципліни і серйозно відносились до освіти, як світської так і духовної, і цьому ж навчали своїх учнів. Тому ми повинні брати з них приклад, вивчати різні науки, поглиблювати свої знання, вдосконалюватись та сприяти розвитку і розквіту, як Православній Церкві - так і нашій державі». Зі словом привітання звернувся директор закладу І. І. Литвин в якому подякував архієпископу Іоасафу та Кіровоградській єпархії, загалом, за активну співпрацю та постійну духовну підтримку.

Після вітальних слів священики окропили усіх присутніх святою водою та побажали Божого благословення на подальші труди.

Молебень та лекція в Інституті муніципального права м. Кіровограда

27 квітня заступник голови Свято-Успеського духовно-просвітницького центру ієрей Іоанн Шемедюк прочитав лекцію в Інституті муніципального права для студентів 1-го курсу.

Спочатку у молитовній кімнаті святих рівноапостольних Кирила та Мефодія, котра знаходиться у цьому навчальному закладі, був відслужений молебень за мир в Україні. Потім священик привітав жінок з православним святом Жінок-мироносиць, а далі з студентами спілкувався на тему: «Роль жінки у Церкві та суспільстві».

  • news_big_17170
  • news_big_17171
  • news_big_17174
  • news_big_17175
  • news_big_17176

Молодіжний відділ єпархії