Бесіда з особами засудженими до покарань

7 квітня 2015 року, на запрошення начальника Голованівського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції ст. лейтенанта внутрішньої служби Марини Юріївни Марули, з лекцією перед особами засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, виступив клірик Свято-Іоанівського храму ієрей Віктор (Миколайчук)

Священик прочитав присутнім лекцію на тему: «Піст і молитва, як два крила нашого виправлення та спасіння». Він нагадав присутнім, що сьогодні Православна Церква у всій своїй повноті відзначає одне з двунадесятих свят – Благовіщення Пресвятої Богородиці, коротко розповів про його зміст та значення. Згодом торкнувся теми Великого посту, звернувши увагу на приклад благорозумного розбійника, який в останні хвилини свого життя встиг принести покаяння перед Богом і першим увійти в райські оселі.

Тема Христового Воскресіння викликала особливу зацікавленість у присутніх. На закінчення ієрей Віктор нагадав, що Господь стоїть перед дверима серця кожного із нас і стукає, чекаючи, коли ми впустимо Його у своє серце. З розумінням був прийнятий заклик до присутніх будувати мир у своїх серцях, сім’ях та державі, творити добро.

  • news_big_16582
  • news_big_16583
  • news_big_16584

Молодіжний відділ єпархії