Духовна підтримка хворих

2 жовтня, клірик Спасо – Преображенського Кафедрального собору, співробітник Молодіжного відділу ієрей Іоан Верескун, вперше відвідав неврологочіне відділення від міської лікарні №3, де й відбулося знайомство з медичним персоналом

В процесі знайомства, священик обговорив майбутню співпрацю, стосовно духовної підтримки пацієнтів та всіх бажаючих даного закладу. Також, всі працівники отримали в подарунок іконки Божої Матері «Почаївська».

Крім цього, ієрей Іоан, звертаючись до персоналу, і всіх кому не байдужа доля України, закликав до спільної молитви та роздав надрукований текст «Молитва за мир в Україні», церковно – слов’янською та українською мовами. Після цього, разом з медпрацівниками, священик обійшов палати з хворими, де помазував всіх освяченим єлеєм від чудотворної ікони Божої Матері «Почаївська» та бажав швидкого одужання і Божої підтримки.

По завершенню, було прийняте спільне рішення, що від сьогодні, кожного тижня батюшка буде відвідувати хворих та персонал неврологічного відділення.

  • 1
  • 2
  • 3

Молодіжний відділ єпархії