Стартував новий сайт Молодіжного і Соціального відділів Кіровоградської єпархії

25 вересня 2014 року стартував новий сайт Молодіжного і Соціального відділів Кіровоградської єпархії. Сайт розрахований на широку цільову аудиторію і спрямований на систематичний виклад молодіжного життя регіону Кіровоградської і Новомиргородської єпархії

Даний інтернет ресурс поділяється на декілька розділів. "Головна сторінка" - подає офіційну інформацію. У розділі "Новини" безпосередньо розповідається про життя Молодіжного відділу і соціальну роботу. "Відео" - проливає світло на сенс авторських відеопрограм Молодіжного відділу.

Розділ "Наше" - відкриває інформацію про авторські проекти і акції придумані співробітниками Молодіжного і Соціального відділів Кіровоградської єпархії. "Стара версія сайту" розповість про колишні здобутки і подвиги людей, які трудилися над відновленням духовності у Кіровоградській єпархії. Розділ "Напишіть нам" робить доступним безцінний дар Божий - спілкування!

Сайт Молодіжного і Соціального відділів Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви є безцінним духовно-просвітницьким ресурсом для людей, які справді вболівають за майбутнє Української Церкви і зокрема Кіровоградської єпархії. А длдя тих, хто дивиться тільки фото - радість і задоволення зору. Приємного перегляду! Адреса сайту:http://pravoslavie-kr.jimdo.com/ Резюме склав глава Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії протоієрей Діонісій Буренко.

Молодіжний відділ єпархії