Дитячий крок на зустріч до Бога

9 вересня глава Соціального відділу, протоієрей Андрій Бобрик, провів екскурсію в Спасо-Преображенському Кафедральному соборі для учнів 8-го класу Кіровоградської загальноосвітньої школи №4 та прочитав лекцію на тему: «Праця – прикрашає людину»

Спочатку отець Андрій розповів дітям про особливості архітектурних стилів православних храмів та про значення храму Божого у земному житті віруючих людей.Також діти дізналися про історію Спасо-Преображенського Кафедрального собору. Після цього священик Андрій розповів учням, вже у приміщені собору, про будову внутрішнього храму, ікони, святині храму, вівтар, хоругви та інше церковне начиння.

По завершенні знайомства учнів із храмом, протоієрей Андрій роздав усім дітям свічки, котрі юнаки поставили на підсвічники, звершуючи молитву перед початком нового навчального року. Вийшовши на вулицю батюшка обговорив із дітьми важливі для них теми, такі як навчання, праця, вибір майбутньої професії та інше. В кінці розмови учні мали змогу задати священику запитання які їх цікавили.

На завершення зустрічі отець Андрій пограв із дітьми у гру «Добру плескати».

  • news_big_11301
  • news_big_11302
  • news_big_11303
  • news_big_11305

Молодіжний відділ єпархії