Православні волонтери стали учасниками сімейного свята присвяченого пам’яті святих Петра і Февронії

5 липня, волонтери православної молодіжки при Спасо-Преображенському кафедральному соборі, під кураторством керівника соціального відділу отця Андрія Бобрика, взяли участь у чудовому святі, присвяченому сім’ї та вірності

Це свято організував Кіровоградський відділ по справах сім’ї та громадська організація «Православна просвіта».

Православні волонтери проводили майстер-класи із ліпки з солоного тіста і боді-арту, які пройшли на ура. Діти і батьки були радісні, щасливі, настрій свята й затишку заполонив серця усіх присутніх. Волонтери були теж раді, що їх запросили сюди і вони стали учасниками цього чудового дійства, зуміли поділились з дітками гарним настроєм і любов’ю в атмосфері творчості й тепла.

5 липня 2014 р. голова Молодіжного відділу відвідав Перинатальный центр.

5 липня голова Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії протоієрей Діонісій Буренко з пастирським візитом відвідав Кіровоградський обласний Перинатальний центр, який функціонує на базі Кіровоградської обласної лікарні.

Центр оснащений сучасним обладнанням для догляду за новонародженими, діагностичною апаратурою, також на відміну від звичайних пологових будинків тут впроваджено сучасні інженерні рішення з облаштування систем кондиціонування, вентиляції, централізованої подачі медичних газів.

Перинатальний центр координує роботу медиків з охорони материнства та дитинства у всьому регіоні. В ході відвідин батюшка Діонісій похрестив дитину під капсулою і для центру подарував дві ікони: Казанську ікону Пресвятої Богородиці та ікону Покрови Божої Матері.

  • 1
  • 2
  • 2014-07-05_10.41.43
  • 2014-07-05_10.54.40
  • 3
  • 4

Молодіжний відділ єпархії