Місіонерсько-пастирський візит до Новомиргородської загальноосвітньої школи

21 березня 2014 року співробітники Молодіжного і Соціального відділів, священики Діонісій Буренко і Андрій Бобрик, здійснили місіонерсько-пастирський візит до Новомиргородської загальноосвітньої школи №3, де комплексно для всіх класів прочитали відкриті лекції на теми: «Батьки і діти» і «Віра – основа нашого життя»

Спочатку отець Діонісій для молодших і середніх класів прочитав лекцію про повагу до батьків, де на основі Біблійного вчення була розкрита сутність п’ятої Заповіді Божої, а з допомогою підготовлених відеосюжетів молоді люди усвідомили те, наскільки важливе місце займають у нашому житті батьки.
Для старшокласників священик Андрій в доступній формі розкрив молодим людям сутність однієї із головних християнських категорій – віра, і її значення в житті. В ході зустрічі були співставленні пріоритети віруючої людини з пріоритетами людини, яка не вірить в існування в Бога. На основі Священного Писання було дане визначення, що таке віра. А з допомогою відеосюжетів наглядно було показано молоді, як потрібно довіряти своє життя Богу.
Дана, місіонерсько-пастирська акція пройшла дуже успішно, про це свідчили слова вдячності як учнів, так і вчителів.

  • SAM_1123
  • SAM_1131
  • SAM_1181
  • SAM_1182

Прес-служба Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії