Лекція про здоровий спосіб життя

На численні прохання бажаючих дізнатись більше про природні методи оздоровлення, до нашого Молодіжного центру було запрошено православного лікаря з 20-тилітнім стажем фітотерапевта, акушера-гінеколога В’ячеслава Закревського з м. Одеси

Його лекція тривала приблизно 4 години і вміщувала багато цінної інформації, а саме: як запобігти багатьом хворобам, правильність харчування, методи природного оздоровлення організму, лікування дитячих та дорослих хвороб без аптечних медикаментів. Багато початкової інформації можна почерпнути із сайту лікаря http://www.pravdok.org.ua. 

Спілкуючись з В’ячеславом, одразу розумієш, що людина духовно розвинена, володіє медичними знаннями, і при цьому абсолютно не ставить перед собою на перше місце матеріального інтересу.

На сьогодні його запрошують для консультацій у Грецію, Болгарію та ін. країни. Кількість безмежно вдячних людей, які лікувались по його методам весь час зростає. Методи досить прості, не вимагають великих затрат коштів (що на даний час дуже актуально). У своїй практиці лікар рекомендує використовувати для лікування різноманітні трави. За словами В’ячеслава, наші хвороби в першу чергу пов’язані з духовним здоров’ям, по друге – з тим, що ми споживаємо, який спосіб життя ведемо.

В залежності від раціону нашого харчування наша кров умовно ділиться на декілька груп і може бути рідкою, в’язкою, тощо. В залежності від того, що полюбляємо, або чим переїдаємо відповідно хворіємо певним видом хвороб. Любителі солодкого, печива страждають кістами; любителі мучної продукції – синуситами, гайморитами, запальними хворобами; переїдаючи мясним , молочним - частіше хворітимемо артрозами, туберкульозом, ін. Постувати, говорить В’ячеслав, потрібно правильно, а не так як ми звикли – в основному на батонах і картоплі. Виходити з посту рекомендує сирною пасхою (домашні сир, сметана, курага, ізюм, яйця), що дає сильний викид жовчі. 

Щиро дякуємо В’ячеславу за його поради! Божої йому допомоги на наснаги в трудах!

Copy of IMG 1265

Ксенія Марценюк,
секретар відділу у справах молоді Хмельницької єпархії УПЦ