Панно від Молодіжного клубу активного покоління «NIKA» у День Незалежності України

Україна! Велика і прекрасна наша земля! Вона змінюється, вічно оновлюється...

Погляньте навколо: як ласкаво світить сонечко, наливаються соком рум’яні яблука, вітерець грайливо пестить ніжні коси берези, плакучої верби, в голубому небі пропливають легенькі хмари, довкола щасливим співом заливаються птахи. День Незалежності України гармонійно зливається із серпневою блакиттю неба та жовтогарячим пшеничним ланом, що асоціюється з національними кольорами.

24 серпня, в День незалежності України, у міському Парку культури та відпочинку активісти молодіжного клубу «NIKA» привітали новоград-волинців зі святом та спільно створили панно «Мрій та надій».

Активісти клубу заздалегідь підготували все необхідне для створення панно та привітання: стенд, фарби, пензлики, воду для малювання та миття рук, повітряні кульки.

Юнаки та дівчата вітали перехожих з Днем Незалежності України, бажали мирного неба над головою та запрошували приєднатися до створення панно. Діти та молодь з радістю приєднувалися та залишали свої чудові малюнки на стенді. Малювати можна було пензликом, пальцями або просто ставити різнокольрові долоньки. За свої фантастичні малюнки учасники отримували повітряні кульки в подарунок.

«Дякуємо за креативне привітання, повітряні кульки. Скільки коштує нанести малюнок на ваше панно? Візьміть гроші. Ще й безкоштовно? Завдяки вашому панно я побачила, що мій син вміє малювати, бо він ні дома, ні в садочку малювати не хоче, а тут він з радістю це зробив. Дякую. Приходьте в парк зі своїми акціями щонеділі...», - дякували та ділилися враженнями батьки юних учасників заходу.

Святкового, сонячного дня активісти клубу отримавшимаксимум задоволення та подарувавширадість юним новоград-волинцямпродовжили дружнє спілкування на атракціонах.

Кожна людина сама обирає свій шлях до майбутніх поколінь. І тільки від неї залежить, чи залишиться вона у спогадах, чи зникне пам’ять про неї у круговерті років. Тож дай, Боже, усім нам, дітям нашим, онукам і правнукам пишатись своєю державою і з гордістю носити ім’я – діти України.

  • image_262802630
  • image_276423522
  • image_489104502
  • image_710974848
  • image_793136520
  • image_945721250

Ольга Кожухова,
волонтер клубу «NIKA»