Літній табір «Стежина до Бога»

Цього року, літній православний табір «Стежина до Бога» знову почувдитячий сміх та крики радості дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Табір діяв при Житомирській єпархії з благословення Високопреосвященнішого Никодима, архієпископа Житомирського і Новоград-Волинського з 17 липня по 5 серпня.

Дружня атмосфера, веселий відпочинок на природі, різноманітні спортивні та інтерактивні ігри, розваги, а також духовні бесіди, "питання-відповіді" із священиками об'єднали разом 40 діточок із різних районів Житомирської єпархії. Весело проводити час діткам допомагали п'ять вожатих-вчителів та священики.

Дітки відпочивали за кошти, що були зібрані під час благодійних акцій та різдвяних концертів, проведених у святі Різдвяні дні у всіх благочинних округах Житомирської єпархії. Усім небайдужим, усім тим, хто долучився до подібних акцій дітки висловлюють щиру подяку, і найкраще виражається вона у їхніх щирих посмішках.

Від Новоград-Волинського Троїцького округу на відпочинок поїхали четверо дітей: троє дівчаток і один хлопчик.

Головна мета проведення літнього табору - зробити життя дітей-сиріт хоч трішки різнобарвнішим, наповнивши їхні маленькі серця любов'ю, щирістю, а головне турботою про них, показати, що вони не одні у цьому світі.

За матеріалами прес-служби Житомирської єпархії