З Днем народження!

24 травня святкував свій день народження архієрейський намісник Свято-Троїцького кафедрального собору, благочинний Новоград-Волинського Троїцького округу Валентин Мороз

Нехай квітне Ваша доля

Не знає смутку серце золоте.

Здоров’я зичим, радості земної,

І знайте, ми дуже любим Вас усі!

24 травня,в день вшанування пам’яті святих рівноапостольних Кирила і Мефодія, святкував свій день народження архієрейський намісник Свято-Троїцького кафедрального собору, благочинний Новоград-Волинського Троїцького округу, голова відділу релігійної освіти і катехізації, сім’ї та молоді, редактор газети «Православна Житомирщина» протоієрей ВАЛЕНТИН Мороз.

В цей святковий день до спільної молитви під час Божественної літургії, яку очолив отець Валентин, приєдналися віряни, які люблять, цінують, шанують свого духовного наставника: заст.начальника управління сім’ї, молоді, фізкультури і спорту міської ради Алла Василівна Виговська, директор Молодіжного центру Наталія Ящук з родиною, клір, хористи, вихованці недільної школи, активісти Молодіжного клубу «NIKA», учасники Троїцької молодіжки, духовні чада, друзі та ін.

Після Літургії, слів настанови та розповіді отця Валентина про житіє святихрівноапостольних Кирила й Мефодія розпочалися щирі, дружні привітання з квітами, подарунками, віршами та многоліттями.

«…Дякуємо Богу за дар Вашого життя, за Ваше служіння, за зерна любові, милосердя, віри і надії, що засіваєте у наших серцях! Зичимо Вам міцного здоров’я, радості і миру у серці, твердості у вірі, ревності у любові, щедрих Божих Благословень та опіки Божої Матері! …», - такі теплі слова прозвучали від кліру собору на чолі з прот.Миколаєм Позняком та ієр.Максимом Тишковцем.

«…Господь не помилився, Він обрав достойну Людину для християнського вихованнямолоді. Отче, Ваш ентузіазм, щирість, доброзичливість і чуйність, креатив та діяльність, мудрість і життєрадісність... надихають багатьох наБожу стежину. Нехай Вам не бракує в житті ані розуміння, ані щастя. Хай усі Ваші Диво-Наміри легко реалізовуються…», - побажали активісти клубу «NIKA».

Юні активісти щороку вітають свого любого наставника отця Валентина і завжди дивують його креативним підходом до виготовлення подарунків, а саме: квіти з цукерок, диво-папка із сюрпризами, смачний торт випечений руками активістів та многоліття на народний мотив.

Вихованці недільної школи, разом з вчителем та батьками, дружно приєдналися до привітання та подарували живі квіти у вазоні.

Активно готувалися до привітання учасники Троїцької молодіжки та привітали найпершими, ще до початку Божественної літургії.

Під час розповіді про життя Кирила і Мефодія прозвучали слова: «Коли впадав у відчай один брат, то підтримував його і продовжував справу інший брат…». То ж бажаємо Вам побільше братів, які будуть підтримувати у тяжкі хвилини та продовжувати справи. Адже ви - людина, якої потребує молодь, Ваша завзятість запалює та надихає до нових звершень, до праці, Ви є нашим подарунком від Бога. Тому, бажаємо Вам більше сил та терпіння, щоб і надалі провадити нас до все нових і нових горизонтів християнського життя.

Прихожани Свято-Троїцького кафедрального собору

  • image_10397225
  • image_159299256
  • image_201191908
  • image_427689584
  • image_553174687
  • image_677476781
  • image_720285581
  • image_795423579
  • image_889845783
  • image_892446969
  • image_895076816