Сади Перемоги

Тепер програмою "Городина для великої родини" можуть скористатися не лише дитячі будинки сімейного типу, а й прийомні сім'ї, сім'ї опікунів, піклувальників та патронатних вихователів, в яких виховується троє і більше дітей, включаючи рідних

Друзі, подавайтеся! Кількість наборів обмежена!

Нарешті можна відкривати карти.

300 дитячих будинків сімейного типу мають можливість отримати насіннєві набори овочевих культур в рамках програми ”Городина для великої родини”. Ця програма - результат плідного партнерства команди “Садів Перемоги” та інтернет-магазину Seed.ua - інтернет-магазин насіння овочевих культур поштою.

Хто може взяти участь у Програмі❓

Дитячі будинки сімейного типу, розташовані на території громад, що перебувають під контролем України (через неможливість організувати доставку на непідконтрольні території).

Яку допомогу можна отримати через Програму❓

Програма надаватиме набори, які складаються з насіння таких культур: томати низькорослі; огірки (сорти для відкритого грунту); кабачки; гарбузи; коренеплоди (морква та буряк). Також до наборів увійдуть засоби захисту для цих культур.

Як долучитися❓

Заповніть заявку на участь, а співробітники seed.ua сконтактують з Вами для уточнення деталей https://forms.gle/89EoMLMZSrwttSL28

Як та коли можна отримати насіння❓

Насіння буде відправлене поштовою службою впродовж 10 днів після отримання заявки в ті громади, до яких здійснюють доставку поштові та кур’єрські служби.

Які терміни дії Програми❓

Заявки на участь у Програмі приймаються до 7 травня 2022 року або до вичерпання запасів насіння.

Важливо! Дані, отримані у заявці, перевіряються через обласні служби у справах дітей та центри соціальних служб. Надання заявником неправдивої інформації є підставою для залишення такої заявки без розгляду.

Просимо всіх наших підписників дітися цією інформацією серед тих, кому вона може бути корисна.

Джерело