Вітання XX молодіжної конференції від сімейного відділу УПЦ

Голова Синодального відділу Української Православної Церкви у справах сім’ї митрополит Пантелеімон привітав учасників Молодіжної конференції у Лазурному

ОРГАНІЗАТОРАМ, УЧАСНИКАМ ТА ГОСТЯМ XX ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ГОЛІВ І ПРЕДСТАВНИКІВ ЄПАРХІАЛЬНИХ ВІДДІЛІВ У СПРАВАХ МОЛОДІ

ХРИСТОС ВОСКРЕС!

Ваше Високопреосвященство, всечесні отці, дорогі брати і сестри, шановні учасники та гості конференції!

Сердечно вітаю усіх вас, що зібралися сьогодні для участі в ювілейній ХХ Всеукраїнській конференції голів і представників єпархіальних відділів у справах молоді, яка присвячена підсумкам молодіжної роботи за 10 попередніх років.

Приємно відзначити: за десятиліття активної роботи і регулярних зустрічей конференція стала авторитетним майданчиком серед фахівців по роботі з молоддю. Ви створили потужне середовище обміну досвідом та спілкування для духовенства і мирян, що опікуються молодіжним служінням на теренах Української Православної Церкви.

За роки керівництва Вами, дорогий у Христі Владика Іоно, Синодальний відділ УПЦ у справах молоді, завдяки організованій Вашими трудами плідній роботі потужно зріс та розвинув свою діяльність. Радує те, що сьогодні, на ХХ ювілейній конференції зустрічаються вже отці, брати і сестри, друзі та партнери, які колись, у далекому 2011-му зустрілись саме на молодіжній конференції. Багато з вас були присутні на першій конференції як учасники, а вже сьогодні – ви досвідчені люди, які приїжджають сюди в якості експертів.

Молодіжні конференції відомі своєю відкритістю, що дозволяє розглянути питання молодіжного служіння з різних точок зору. Це дуже цінно для молодих священників - висловити свою позицію та бути почутими, а паралельно, в найкоротші терміни, отримати необхідні знання та навички.

Важливо і те, що будь-яка молода людина священник чи мирянин може презентувати свій молодіжний проект або ідеєю і ця ініціатива обов'язково буде підтримана. Для священників, які приїжджають зі своїми планами на молодіжну конференцію - це реальний шанс досягнути успіху, отримати рекомендації колег і, як наслідок, можливість реалізувати цей проект у єпархії та послужити добрим прикладом для наслідування.

Від Місії Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї бажаю всім учасникам допомоги Божої, плідної роботи і нових творчих звершень, щоб діяльність вашої конференції і в подальшому приносила щедрі плоди на ниві виховання і утвердження серед молодих людей високих духовних цінностей.

 З любов’ю у Христі,

 митрополит Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон,

керуючий Ровеньківською єпархією,

Голова Місії Синодального відділу

Української Православної Церкви

у справах сім’ї

  • Conferenciya-XX-vitannya-1
  • Conferenciya-XX-vitannya-2