День першокурсника у м. Вознесенськ

11 листопада 2015 року в актовому залі Вознесенського аграрного коледжу відбулися урочистості з нагоди Дня першокурсника

Це свято вже стало доброю традицією, адже саме на ньому першокурсники мають можливість на власні очі пересвідчитися у багатстві та різнобарвності поза-навчальної діяльності закладу, який так гостинно прийняв їх у свої лави. Але найголовніше — це посвята в студенти, яка надала змогу першокурсникам відчути себе частиною великого і дружнього колективу. Серед гостей свята були присутні клірик Кафедрального собору ієром. Матфей (Пімашин). У своєму слові священник звернув увагу першокурсників на те, що при хрещенні людина отримує Божі чесноти - віру, надію і любов, а при Таїнстві Миропомазання Дари Святого Духа, серед яких розум, мудрість та знання.

«Ваше навчання, яке Ви розпочинаєте, повинно сприяти розвитку дарів Святого Духа. Якщо Ви старатиметеся жити у Божій благодаті, без гріха, то навчання Вам даватиметься легше, вам легше буде запам’ятовувати необхідні речі. І так Ви зможете розвивати Дари Святого Духа, зокрема розум, знання і мудрість». Відтак священик запросив всіх присутніх подякувати Богові за можливість вчитися. Тож нехай щастить вам, першокурсники!

  • 1
  • 2_1
  • 3

Молодіжний відділ єпархії